Jawatan kosong terbaru :
Home » » Permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT)

Permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT)

Written By dari admin: on Sunday, October 3, 2010 | 10:13 PM

Permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT)
Tarikh tutup 29 Oktober 2010


Sukacita dimaklumkan bahawa Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT) di Sekolah Menengah, SJK(Cina) dan SJK(Tamil) bagi ambilan Januari 2011.

Sehubungan dengan itu, pemohon yang berminat perlu memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan.

1. Warganegara Malaysia
2. Umur (Siswazah <35 tahun / Bukan Siswazah <30 tahun)
3. Mempunyai Sijil Kelayakan Akademik yang di iktiraf
4. Mendapat gred Kepujian Bahasa Melayu (SPM) dan memunyai 3 kepujian subjek yang lain

Iklan lengkap di Permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT)

Share this article :

75 comments:

Anonymous said...

kenapa tak boleh bukak pon link ni??

Anonymous said...

a'ah x leh bkak link nie

Putri Nurul Akma said...

tol2..ntah nape2..

Anonymous said...

jwtn ni kne mohon kt PPD ke??
isi borang kt sane??

Anonymous said...

ADEH...KNP TAKLEH BUKA PUN...HRM...SABAR JER LA...

Anonymous said...

cis...ingtkn sy sorg je xleh bka... website kna blok kot...hehehe

sara said...

xleh bkk la link nieh...hm...

Anonymous said...

prmohonan GSTT ni sbnrnye da bukak or blom?parent saye da gi ppd.tp die kate bukak bulan 12 nnt.ermm..konpius2.moderator portal, kami mau pnjelasan please.tq.

Anonymous said...

sy dpt bukak link ni semlm..tp hari ni xdpt daa...cube gune window yg up ckit,,sy g ppd,then ppd ckp dorng xsediakn borang,kite kene download kt cni..may be interview awal bulan 12 ni..

Anonymous said...

xbole bukak pon..
cmne nak apply nih..

admin said...

sewaktu iklan ini disiar memang web tersebut bolrh diakses dan tersapat iklan jawatan, tetapi selepas pada itu pihak kami tidak dapat buat apa2, mungkin pihak mereka dah tutup atau ada masalah pada server mereka kerana terlalu ramai pelawat dan sebagainya. oleh itu pihak kami syorkan anda menyemak blog ini setiap hari untuk mendapat maklumat yang tercepat, pada kebiasaanya pada mula2 pihak kami iklan mesti boleh buka, tapi apabila web menerima ramai pelawat mungkin akan berlaku masaalah, itu anggapan kami sahaja.

nut said...

ppd pulak xde borang hardcopy..suruh kite download..tapi xdpt..virus lagi ade laa...hmmm...

Anonymous said...

kenapa x leh bukak link nie..nak sangat apply tuk nie...TOLONGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Anonymous said...

Sy nak tanya bagi degree holder, wajib ker kena sertakan surat nilai taraf ijazah dari Bhg Latihan, JPA.
Harap balas

Anonymous said...

tadi sy dh pegi ppd konon2 nk amik form gstt...tapi dorg ckp kt ppd xde form gstt...dorg ckp kmngkinan kene amik dekat jpn negeri..betul ke??kompius2!

hanif said...

aduyai apsal xleh bkak nie?sy pon btol2 kompius...hahahahahahahahahaha....

Anonymous said...

huhuhuhu...saya pun tak dapat bukak...mmm napela sush sgt nak mntk keje ni..aduss..

Anonymous said...

"No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post."

ni hah aku buka jd cmni kt atas nie..pe hal???

nurul ain said...

nape link nie xblh bukak.....ari 2 pren ku g ppd...tp org 2 ckp dia org nak bt miting lg,mungkin bln 11 buka....tp dia org suruh tgk on9 ari2 je.......mane 1 yg betul ye.....aq pn pening.tlg la bg jawapan btl2.... aq minat sgt jd guru nie,sekarang nie aq jadi guru tadik swasta....nak cuba nasib ngn kerajaan.......

Anonymous said...

saper2 yg duk area shah alam buleh gi ppd petaling perdana...ambil borang kat situ...pas tu buleh fotostat byk2 bg kat kawan2 yg lain...ok..

Anonymous said...

ramai yg berebut nak mintak....hahaha.....

Anonymous said...

kenapa smpai skrg x leh nk buka link nie.....tarikh tutup dh dekat dah,sampai bila kami nk tggu??????

Ustaz KOM135 said...

Salam...saya ada borang tu, klau nk borang tu, email sy, nnti sy sent balik email kat anda...tq.=)

Mutiara_Sabah said...

Ustaz KOM135: saya nk softcopy borang gstt boleh tak??.
email me: bbailahdeng@gmail.com
TQ

Anonymous said...

Ustaz KOM135, boleh tolong send borg GSTT tu gak pd sy: dia_hawani@yahoo.com

Plz,TQ.

Anonymous said...

ustazkom135..leh x bg ustaznye email..?

Ustaz KOM135 said...

Maaf, lupe nk letak email...ni email sy. putra_faqih86@hotmail.com, klau nak leh sent email kat sy dlu, nnti sy sent balik dgn borang skali. tq.
sy tolong sekadar yg mampu je.

Anonymous said...

~ustazkom135:bleh x hantarkn pi email saya..........
~ga_this_karituk@yahoo.com.my
thankz ustaz....

Anonymous said...

Ustaz KOM135: saya nk softcopy borang GSTT tu jugak
my email: my_za85@yahoo.com

tq

epoi said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

sye pn nk gak ustaz..ni email sye iedayah_87@yahoo.com

Anonymous said...

ustazkom135..leh x mailkan kpd saya borang GSTT...harap sgt
Heryatie_88@yahoo.com...tq

My JoUrNeY said...

sy nk jgk..
aizulamin86@gmail.com

baizura said...

saya pun x leh bukak link ni...
Ustaz KOM135: saya nk softcopy borang gstt boleh tak??.Mintak tolong sgt2..
email me: baizura_81@lycos.com
TQ

epoi said...

terima kasih ustaz...

Anonymous said...

Salam,
Kwn2..
saya nak jgak form tu..
plz emailkn ke saya k..
minicooper7337@yahoo.com

semoga anda diberkati..
'hadis, sesiape yg membantu/melepaskan saudaranya didalam kesusahan.. maka Allah akan membantunya lebih daripada apa yg diberikan! Tq semua

siti_Zueirah said...

saya pn nak

puteri_szar84@yahoo.co.uk

email lh kt sy yer...

ekin said...

ustaz,sy pun nk s0ftc0py brg 2 ye..
ni email sy: sayang_3103@yahoo.com

jgn lupa ye..thanks
jasamu dikenang..:))

Anonymous said...

Ustaz KOM135: saya pn nk copy borang gstt boleh tak??.Mintak tolong erkk...
email sy : rosnahmailan@yahoo.com

Anonymous said...

salam.. email kn form tu kat sy leh. email: rnida80@yahoo.com TQ

Anonymous said...

aaa still xleh bukak link nih.. pliz email form for me excel80@live.com

terima kasih..

Anonymous said...

salam.saya pun nak form gstt.

ummiadami@yahoo.com

syukran ala kulli hal..

Orenge said...

salam..ustaz sy pun nk form tu gk. leh bg x?
fantasyduyung@yahoo.com

Anonymous said...

sya pun nk gak borg gstt
email kat sya ye
rianis-haikal@yahoo.com

Anonymous said...

ini gstt utk seluruh malaysia kah? Sabah , sarawak blh apply juga?

farezah said...

salam ustaz
boleh x share borang tu..
sy dh try tp xdptla..
farezah88@yahoo.com
thnks ustaz

Anonymous said...

salam kwn2 boleh x emailkn utk saya borg gstt tu..saya pn nk jgak tp xdpt bukak web tu..please A.S.A.P..tQ

jasamu dikeneng..

email : umaira_1504@yahoo.com

hatiku sayang kamu said...

Ustaz KOM135..sy bk jgk gstt:
sweetangel_dairygurl@yahoo.com.

Anonymous said...

ni email saya ienaworld_86@yahoo.com.my tlg la email kat saya ustaz gan segra

Anonymous said...

saya pn nk gak sam_coronerz@yahoo.com

QUE PJAN said...

Salam Ustaz KOM135, boleh tolong send borg GSTT tu gak pd sy: pjanque@gmail.com

Plz,TQ.

cmzkatakijo said...

salam
saya nak gak borang gstt nie...
please send kat saya...email saya cmzkatakgreen@yahoo.com....please nak sgt2 nie...A.S.A.P....

cmzkatakijo said...

thankz sgt2

zawiyah said...

ustaz.. sy nak juga.. email sy kat adikza_87@yahoo.com...
PLEZzzz... yer?? thanks..

iss said...

salam...lat iklan kata tarikh tutup 29 oktober tp nw dah xboleh nk isi borang kenapa?

iss said...

SALAM...KAT IKLAN KATA TUTUP 29 OKTOBER...NAPER NW DH XBOLEH NK ISI BORANG?

Suehainny Tj said...

email kat saya juga

suehainny.tj@gmail.com
thanks =)

Anonymous said...

tolong mailkan utk saya jgk. terima kasih k_kayshaff@yahoo.com

Anonymous said...

salam....ustaz,boleh tolong send kan xkat email sy.

ishak.nurulain@hotmail.com

terime kasih..

comytto said...

kwn2 bleh x send kt sy brg gstt tue...send kt email sy...nbilsuria@yahoo.com

Anonymous said...

salam..ustaz emailkan borg kt sy skali tima kasih :-)
email : farahalah@gmail.com

siti wani said...

Salam, pls kepada semua emailkan borang tu kt sy jgk..
some1.ey@gmail.com

Pls..

siti wani said...

Salam, pls emailkan sy jgk borang tu..
some1.ey@gmail.com

zulkiflee said...

Tuan ustaz, boleh send juga kpd saya borang GSTT 2 x? zulkifleemhdksrn@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum,ustaz. tlg send jgk borg gstt utk sy..

email :: yanako_xoxo@yahoo.com

Anonymous said...

salam..boleh tlg email kn pd sy jgk..
ms_mayam@yahoo.com

terima kasih :)

Anonymous said...

sy pon nk gak...tolong esok tarikh tutup!!!

email sy:
nurrino17@gmail.com

Anonymous said...

salam..saya harap sgt2 nk jd cikgu...mmg tunggu2 gstt nie..sy nk satu form gstt ni..tolong email pd saye...

email:nr_ains@yahoo.com

tq

effa said...

saya nak jugak borang GSTT nie..kepada ustaz n kawan yg dah ada borang pls email kat saya yer..tQ byk2
liefa84@hotmail.com

Halimatul said...

salam...ustaz boleh email borang gstt tu kat saya jugak.last minute ni... send at ayu_k82@yahoo.com.
jasamu dikenang...thanx

Anonymous said...

uztazKOM135 lah x bg borang tuh....juniordesigner87@gmail.com
mekasih sangat2

Anonymous said...

ari ni boleh isi lagi ke ek? kena anta pakai pos ke? sy nak jugak ni..br arini pat tahu,takleh bkak la plak...haru ni

Anonymous said...

kalau leh agi nak mintak tolong ustaz kom emailkan borg tu..ni email sy yy_yus@yahoo.com...time kacih

Anonymous said...

salam ustaz kom blh x tolong emailkan form tu kt saya..harap sgt2..appreciate dgn pertolongan awk..
ni email saya : sweetygurl_1208@yahoo.com

thnks sgt2 :)

Anonymous said...

salam...
bulan berapa lagi ada buka gsst nie...:)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger