Jawatan kosong terbaru :
Home » » SPRM tawar 40 jawatan

SPRM tawar 40 jawatan

Written By dari admin: on Thursday, May 6, 2010 | 9:02 PM

KUALA LUMPUR 5 Mei - Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menawarkan sebanyak 40 jawatan kosong sebagai pegawai siasatan dan penolong pegawai siasatan kepada pemohon yang mahir dalam bahasa Mandarin.

Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Pencegahan) SPRM, Datuk Sutinah Sutan berkata, pengambilan bagi jawatan kontrak selama tiga tahun itu diperlukan bagi mengisi kekosongan di seluruh negara.

Sehubungan itu katanya, satu temu duga terbuka akan diadakan pada Ahad ini di Dewan Perniagaan Cina Kuala Lumpur di Jalan Maharajalela, bermula pada pukul 10 pagi hingga 2 petang.

"Pengambilan pegawai penyiasat yang mahir dalam bahasa Mandarin itu merupakan salah satu usaha SPRM untuk memudahkan urusan siasatan dijalankan.

"Langkah itu dapat menambah kakitangan berketurunan Cina yang dapat membantu menyelesaikan lebih banyak kes selepas ini," katanya selepas merasmikan majlis Penerangan SPRM bersama Masyarakat Cina di Dewan Perniagaan Cina Kuala Lumpur di sini hari ini.

Sutinah memberitahu, pemohon yang dipilih bekerja akan diserap sebagai kakitangan tetap sekiranya dapat berkhidmat dengan cemerlang.

Jelasnya, pemohon yang mempunyai kelayakan dalam bidang perundangan, komunikasi, akauntan dan grafik akan diberi keutamaan.

sumber rujukan dari Utusan malaysia Online
Share this article :

7 comments:

bib24434 said...

Kwn2 jgan lepaskan peluang keemasan ini!!!

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

Sahabat Sekalian,
Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????
Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.
Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

1- Klik button reply pada email anda
Pasti kan email dialamatkan ke :

To: fast_advertise@yahoo.com
Cc: bib24434@yahoo.com


2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email dan iklan ini juga disertakan sekali.

Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.

Terima kasih.

Tongkat Warden said...

Dapatkan juga informasi jawatan kosong terkini di http://search-kerja-kosong.blogspot.com/

admin said...

lawat juga di http://institutperdaganganmunshi.blogspot.com

Anonymous said...

Jana pendapatan hanya di rumah..jangan lepaskan peluang anda

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

Sahabat Sekalian,

Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????

Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.

Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

1- Klik button reply pada email anda Pasti kan email dialamatkan To:fast_advertise@yahoo.com ,Cc: syidabiskut@gmail.com

2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.

Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.

Terima kasih.

Anonymous said...

yer lah tu jawatan kosong, gaji sehingga 3800 ke atas, kalo btul lah kerja macam ni, dah ramai dah kaye kat malaysia ni..takde nye nak carik2 lagi kije ngan goverment...agak2 la nak iklan pon...

Anonymous said...

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

Sahabat Sekalian,

Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????

Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.

Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

1- Klik button reply pada email anda
Pasti kan email dialamatkan ke : fast_advertise@yahoo.com
Cc: cinta_bluebeach@yahoo.com.my

2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.

Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.

Terima kasih.

Anonymous said...

Kerja part time diperlukan
1)Despatch
2)Kerani
3)Designer

sila layari http://www.jualtshirt.com
untuk maklumat lebih lanjut or email resume anda ke tshirtsaya@yahoo.com

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger