Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong SPA Perak

jawatan kosong SPA Perak

Written By dari admin: on Monday, March 29, 2010 | 11:08 PM

Iklan jawatan kosong di SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM NEGERI PERAK DARUL RIDZUAN
tarikh tutup 9 April 2010

PEMOHON-PEMOHON ADALAH DIPELAWA DARIPADA WARGANEGARA MALAYSIA RAKYAT DYMM. PADUKA SERI SULTAN PERAK DARUL RIDZUAN YANG BERKELAYAKAN, LAYAK MEMOHON KEKOSONGAN JAWATAN DALAM PERKHIDMATAN AWAM NEGERI PERAK SEPERTI BERIKUT:-


1.PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT (6 kekosongan)
2.PEMBANTU TADBIR (KEW)(40 kekosongan)
3.PEMBANTU TADBIR (P/O) (30 kekosongan)
4.PEMBANTU VETERINAR (18 kekosongan)
5.PEMBANTU TADBIR(PENYELENGGARA STOR)(2 kekosongan)
6.PELUKIS PELAN (8 kekosongan)
7.PEKERJA AWAM (77 kekosongan)

Iklan lengkap jawatan kosong

malaysiancareer.com
Share this article :

2 comments:

Riwaza_ muse said...

Drpd on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan??? Mula2 mmg xcaye bnde
ni,tp y not kite try kn sbb die XPERLU MODAL pn. XPERLU MODAL!! Haaaa,
nie die...sambil on9, sambil cari duit..
Beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di Catcheyes jom..

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia, apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini.

Ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit, malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu .. awak tak nak ke? Jomlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..

Untuk maklumat awak,keahlian Catcheye telah mencecah 88,863 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan

Cara nak register..
http://www.catcheye.com.my/?r=80818

2. Klik 'Join Catcheye now'
3. Isi maklumat diri, IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan
ini selepas cukup RM50)
4. Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5. Klik agree and proceed.. Ok siap. Kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni di buletin facebook atau myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE
KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN..
*x berminat pn try je…anggap je main2 mne tau ade rezeki FREE
JE...XTIPU... =)

Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
Share

Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my

Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.

jawatan kosong said...

Apakah jawatan kosong perak ini berlaku sampai dengan bulan kedepan?

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger