Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong SPP

jawatan kosong SPP

Written By dari admin: on Tuesday, December 15, 2009 | 11:31 AM

Iklan jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran
Tarikh tutup 31 Disember 2009

Permohonan Sepanjang Masa Jawatan Kumpulan Sokongan Di Bawah Kementerian Pelajaran Malaysia Dan Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia Bagi Warganegara Malaysia Yang Berkelayakan

1.PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN - N17
2.PEMBANTU TADBIR (Kewangan) - W17
3.PEMBANTU TADBIR (Perkeranian dan Operasi)- N17
4.PENYELIA ASRAMA Gred N17
5.PEMBANTU PENGURUSAN MURID - N17
6.PEMBANTU MAKMAL - C17
7.PEMBANTU TADBIR RENDAH (JuruTaip)- N11
8.TUKANG K2 - R11
9.TUKANG K3 - R9

Iklan lengkap jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran


malaysiancareer.com
Share this article :

31 comments:

Anonymous said...

kenape portal SPP xboleh buka..?sape yang tahu please inform saye.

lin_ppf said...

xde pn iklan kt portal SPP 2.. tolong.. tolong..

Anonymous said...

erm, mmg xde pun..da bukak da..
camne nak apply?? pelik ni..(^_^)

Anonymous said...

xde borang permohonan pun..mcm mane nak memohon?

chenz said...

ntah..bila buka ja tulis "Problem loading Page"

Anonymous said...

saya dah buat masalah pulakk
tak tau kata laluan...

mcmane nak buat baru ye...
bingung..
nak buat baru tekan2 tak lehhh..

Nurul said...

Buka Webpage SPP,
1) Daftar d Daftar pemohon baru (jawatan sokogan Sekolah AKS)
2) isi arr borang yg de..

Tq

admin said...

kebiasaanya problem akibat trafik yang banyak ke web tersebut,, mungkin selepas di saya iklankan kekosongan tersebut ramai pengunjung blog ini kesana..Nurul dah bagitahu cara untuk daftar, tq nurul

Anonymous said...

saya dah isi borang permohonan kt aks tp pd 24/8/2009,adakah masih boleh diginakan lagi atau kena isi semula borang tersebut?

Anonymous said...

saya dah isi borang tu tahun lepas pada bulan 11 2008

adakah ia di in sekali ke?

apa fungsinya bila kita print spp tuhh... kene hantar ke sane ke?

Anonymous said...

nape bila sy isi form ada jek mslah..
cthnya bila saya isi tarikh lahir saya n then sy nak simpan xdpt sebab sistem ckp INPUT TARIKH LAHIR MELEBIHI TARIKH SEMASA...pe kebenda 2...
tlg la sy nak isi ni....

Anonymous said...

btul arrr.. bangang nye sistem. sistem ckp INPUT TARIKH LAHIR MELEBIHI TARIKH SEMASA.xyah le nak isi kepada sesiapa yg beminat. buang masa korg

Anonymous said...

post jawatan ni tipu...spp ckp xde iklan jwtn kosong dikuarkan

BoB HaZrAn said...

saya bukak okay jer.. tapi awal2 dulu lah.. awal2 pagi after iklan masuk terus dapat register..

BoB HaZrAn said...

saya register okay jer.. tapi masa tuh awal2 pagi terus register online..

Anonymous said...

btul ke spp ad buka jwtn kosong?sy dh register spp pd bln8 aritu,adakah ia boleh digunakan @ kene register semula?

Anonymous said...

cuba korang buka www.spp.gov.my
then isi utk anggota kumpulan sokongan (aks)..
selama ni saya isi ok jer..
allahamdulillah dh dpt keje under kpm..

Anonymous said...

borang spp yang dah kita isi tue nak kena pos jugak ke?

ellyaniza said...

tolong ler...bagi ler care nak bukak...dari dulu AKS tak ley bukak ni...dah last nih...

Anonymous said...

xleh buka?cara nk buka die mesti guna internet explorer..klau guna yang lain mesti akan dpt mslah..caranya seperti nurul cakap kt post ke-6.sila semak

amir06

Anonymous said...

SILAP..BUKAN POST KE-6.TAPI POST KE-7

amir06

Anonymous said...

Xbleh nk bukak la portal tu, dah naik juling kambing dah duk try2..leceh betul la..ad saper2 yg bleh tlong? tensen giler...

E_s_P_a_D_a_10 said...

PORTAL SPP HANYA BOLEH DIBUKA DGN MENGGUNAKAN IE (INTERNET EXPLORER) SHJ...JIKA ANDA MENGGUNAKAN MOZILLA...MASALAH SEPERTI "INPUT TARIKH LAHIR MELEBIHI TARIKH SEMASA" AKAN BERLAKU..JIKA TERLUPA KATA LALUAN...TELEFON SPP MINTA SAMBUNG KE BHGN IT..APA2 PERTANYAAN BERKENAAN PERMOHONAN JAWATAN AKS DI SPP...BLH TELEFON SPP...SEKIAN TERIMA KASIH

Anonymous said...

saya dah isi n dah print sekali...
tgu dah hampir setahun nihh...
aritu g ppdkluang...
dia suruh layari laman web ni..
betul ke laman ni tipu...
tekejut ngn penyataan tuuhhh..

borg yg kita print tu nakbuat ape sebenarnya...
tlg la bgtau saya...

Anonymous said...

saya pnh apply iklan yang terdahulu.skrg nk apply yg baru.xkuar pun pilihan jwtn yg sya nk 2.npa yer?

Anonymous said...

saya pun dah byk kali isi spp...tp x pnh kena panggil utk intwe...

Anonymous said...

sy interview spp pd 2007 n kputusan calon dlm simpanan..
sy menunggu dn mgharap, tpi bla msuk 2009 sume maklumat pasal sy penah interview dh tak ade...
spp siap bt note kpd calon simpanan yg tak dipanggil sila isi semula borang...
sy kecewa dgn spp, kalau tak dpt ckp jer awal2...

Anonymous said...

saya dah masuk laman spp tp nape dia ckp spp xpernah wat iklan jawatan kosong dari 2007 sampai skrg?so pe cite?klo sy isi jgk borang,pastu print,pastu kena hantar ke?sbb ade pengakuan yg kena t/tangan?

Anonymous said...

SILA BUKA DALAM PELAYAR INTERNET EXPLORER..
TERIMA KASIH..

azlina said...

saya dah mohon spp dari tahun 2008 & 2009 tapi tiada jugak jawapan kemasukan...kawan saya baru masuk online dah dapat permohonan...macam mana nieee

ayiep said...

saya x kisak ape pun tukang pun x pe... sye plu pekejaan bini anak nak hdup...sya mgango mcm mane.. bantu la saya...0148101627

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger