Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong SABAH

jawatan kosong SABAH

Written By dari admin: on Monday, November 2, 2009 | 9:19 PM

Iklan jawatan kosong di Negeri Sabah
Tarikh tutup 16 November 2009


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia berasal dari Sabah yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Kerajaan Negeri Sabah seperti berikut :-

1.JURUTEKNIK
2.PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN

i) Permohonan menggunakan borang tidak lagi diterima dan haruslah dibuat secara ON LINE SAHAJA dengan melayari laman web SPANS di alamat http://www.sabah.gov.my/psc. Kemudahan untuk memohon secara on line ini ada disediakan secara percuma di pejabat :

Urusetia
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah,
Tingkat 3, Blok B, Wisma MUIS,
Peti Surat 10998,
88811 KOTA KINABALU.



(ii) Salinan sijil-sijil (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen-dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA dibawa apabila anda berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

malaysiancareer.com
Share this article :

3 comments:

NINA said...

SALAM...
saya nak taw mcm mana nak on9 kat
jawatan yg dtawar kn nie

Anonymous said...

macam mana saya nak mohon kerja ? adakah mohon melalui laman web SPA

Anonymous said...

salam semuanya n hai
kawan2 nak apply jawatan tu senang je click jak laman web di situ pastu kuar lah @ pun u taip balik pastu search lah. selamat mencuba

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger