Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong di Al-Amin

jawatan kosong di Al-Amin

Written By dari admin: on Monday, October 19, 2009 | 10:54 AM

Iklan jawatan kosong di Sekolah Rendah Sri Al-Amin Bangi dan Sekolah Rendah Sri Al-Amin Bangi
Tarikh tutup 15 November 2009

Sekolah Sri Al-Amin Bangi mempelawa calon-calon yang layak untuk memenuhi kekosongan jawatan sebagai:

GURU AKADEMIK & SYARIAH



Di

Sekolah Rendah Sri Al-Amin Bangi

Dan

Sekolah Menengah Sri Al-Amin Bangi



Kelayakan:

1. Memiliki sekurang-kurangnya Diploma atau yang setara dengannya daripada universiti-universiti yang diiktiraf oleh kerajaan.

2. Mempunyai syakhsiah yang baik

3. Mempunyai pengalaman mengajar adalah satu kelebihan

4. Tidak merokok bagi calon lelaki


Calon-calon yang berminat bolehlah menghantar borang permohonan beserta resume selewat-lewatnya pada 15hb November 2009 ke:



Bahagian Sumber Manusia & Pentadbiran
Sekolah Sri Al-Amin Bangi,
PT 39519, Lot 8796, Batu 18, Kg Sungai Tangkas,
43657 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan.

maklumat asal

(u.p. : Puan Aida Abdul Rahim)

Hanya calon yang layak akan dipanggil menghadiri temuduga. Penghantaran resume melalui fax tidak akan dilayan.

malaysiancareer.com
Share this article :

12 comments:

Anonymous said...

borang permohonan nak ambil kat ne?

ad-deen said...

ada tak kekosongan Sek. Al-Amin yg di Gombak? berapa gaknya basic dia ye? dan adakah environment kerjanya memberangsangkan?

Anonymous said...

Click dekat maklumat asal kat dlm tu ada borang permohonan..

Anonymous said...

nagaji dia bg?degree n diploma same ke?

Anonymous said...

nak tnye gaji dia bg same ke ant dip n degree...bpe gaji yg di offer?anyone can answer my question?

Anonymous said...

NAK TANNYA BORANG NAK DAPAT KAT MANA?

Anonymous said...

nape iklan kat web al amin tu cakap dah lepas permohonan..sampai 15 ogos je..salah ke

Anonymous said...

opss silap baca..my bad..tu tarikh iklan..bukan tarikh tutup..my bad my bad

Anonymous said...

Mane nak dapat borang permohonan ..kenapa dalam website sek tersebut tiada kekosongan.

Anonymous said...

klu nak mohon skrg masih boleh lg x???

reza said...

klu nak mohon skrg masih buka lagi x??

reza said...

pemohonan masih dibuka lagi tak??cane cara klu nak apply??

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger