Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong KEMAS

jawatan kosong KEMAS

Written By dari admin: on Monday, August 10, 2009 | 1:31 AM

Iklan jawatan kosong di Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS)
Tarikh tutup 21 Ogos 2009

Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon jawatan berikut:-

PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT GRED S27 (PEMAJU MASYARAKAT TASKA)


Iklan lengkap jawatan kosong di Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS)



malaysiancareer.com
Share this article :

23 comments:

Anonymous said...

kelayakan x seswai la, tp nk try jgk la apply..

Anonymous said...

guane nie??? x mncul2 nie...

Anonymous said...

salam...saya lya,saya pun nak try jgak apply kje kt kemas.saya bik jurusan diploma psikologi.ape2 perkembangan leh la email sy..syaliaeliana@yahoo.com.my

Anonymous said...

saya pun nk cuba keje ni..
wlupan sya dri bidang lain..
lagi banyak pengalamn dapat,lagi bagus utk kemajuan diri dan negara..ape2 imformasai sila email saya..pdiN85@yahoo.com

Anonymous said...

hai saya mary, mau cuba kerja dgn kemasla...ada apa-2 jawatan kerani sila hubungi di 0138696125 atau emil erylex@yahoo.com

sHdawS Awa said...

Salam..
saya ada memohon jawatan tersebut, saya ingi bertanya bilakah keputusan tersebut akan diberikan?

Siti Zuhaida said...

salam.....minat sgt nak keje ngan kemas.nak try apply lah.ape2 info dari kemas email la sy......ctzuhaida83@gmail.com

Anonymous said...

saya mmg bminat utk bkerja d KEMAS...sekarang sya msh on da way bljr dlm bidang diploma early childhood of education..jika ada info terbaru sila hubungi sy..lim yin hsia..email: Lim_yenshia86@yahoo.com.( 019-8379072) Thanks you.....

Anonymous said...

salam...saya erma...saya jugak nak try apply keje dengan kemas...saya dari jurusan dip. sains komputer...saya mengajar di tabika kemas untuk subjek komputer dah hampir 2 tahun di dua tabika kemas, mmmg dah biasa dengan kanak-kanak mcm berminat sangat nak mengajar di tabika kemas sebagai tenaga pengajar...so kalau ada ape2 jawatan kosong kemas boleh email kan erma_wan@yahoo.com atau talian 012-3134184...tQ..

Anonymous said...

hi... saya rea. actuly sya ne minat sngt keja dgn KEMAS ne tp maybe blm ada rezki kot. but anywhere sy nak tnya bila lg ada pengambilan krusus untuk pemaju masyarakat ka 2 klu sya x silap. baru2 ne kwn ada ikut pada ambilan bln april d Pahang. klu ada lg pengambilan mcm 2 tolong inform kn kpda sya k tq. pateriah@yahoo.com

nur said...

saya ifa dan berminat untuk berkhidmat di kemas dan mempunyai kelulusan dalam jurusan perancangan bandar dan wilayah yang bersesuaian untuk berkhidmat dsini dan buat masa sekarang kemas masih belum mengiklankan sebarang jawatan kosong. diharap pihak kemas boleh mengemelkan sebarang iklan jawatan kosong di emel sy nurnazlifah@gmail.com.kerjasama dari pihak kemas amat dihargai.tq

Anonymous said...

Assalamualaikum..sy marini nak apply apa2 jwtan dlm kemas.lepasn diploma pndidikn awal kanak2...razniey_2128@yahoo.com

Siti Noraisah B Awang Ismail said...

Assalammualikum.. Saya Siti Noraisah Awang Ismail.Saya mahu berkhidmat untuk Jabatan Kemas Sabah. Jika ada kekosongan tolong info dgn saya 0168312302 Budi baik pada yang berkenaan amat di hargai. Sekian Terima Kasih.

Anonymous said...

hai..saya roses..saya lama dah menunggu jawatan kosong untuk guru tadika..tp sampai sekarang saya belum dapat..pergi ke pejabat kemas dekat bangunan suntan untuk minta borang pun tidak dilayan..kalau ada apa apa telefon ke no 0198379244..

Anonymous said...

saya farah dr sabah..saya berminat keja dgn jbatan kemas n sgt minat jdi guru tadika.saya pernah memohom jawatan d jbtan kemas..hope beri la peluang utk bekerja sbg guru tadika.

Anonymous said...

Asalammulaikum..
saya Asha, saya berminat untuk apply kerja kat KEMAS, saya lepasan geraduan universiti industri selangor (UNISEL)...
Sekiranya ada kekosongan kerja di KEMAS boleh hubungi saya di talian
017-3733468 0r emailkan kepada saya...aicca_girl@yahoo.com

Anonymous said...

salam sy nabila...sy berminat nk apply krja ngn kemas...sy ingin mencuba cri pngalaman krja ngn kemas...blh dpt byk pengalaman dan pengetahuan...kalau ada jawatan kosong ngn kemas kerani ke sila hbngi sy di no 0135900747 @ email whiteCloud_ateyn@yahoo.com...thanks

Anonymous said...

Selamat petang..Nama saya Rekky Tai.
Umur saya 19 tahun.Tahap pendidikan saya SPM.Saya sangat berminat untuk mencari pekerjaan yang berkaitan kanak-kanak ni..coz saya memang suka kanak-kanak.Saya berharap saya diberikan peluang untuk bekerja di KEMAS.
kalau ada apa-apa info tentang pengambilan/jawatan ke jangan lupa email ke jenny.tai37@yahoo.com atau sms/call 0178017690 ok..Thank you.

Iem said...

bilakah pihak atasan akan memberi peluang kepada pm taska kemas yang layak untuk melanjutkan pelajaran ke upsi bagi program pendidikan awal kanak-kanak.diharap pihak atasan dapat mempercepatkan pengurusan tersebut.

Iem said...

bilakah pihak atasan akan memberi peluang kepada pm taska kemas yang layak untuk melanjutkan pelajaran ke upsi bagi program pendidikan awal kanak-kanak.diharap pihak atasan dapat mempercepatkan pengurusan tersebut.

Anonymous said...

assalamualaikum tuan/puan.......

nama saya farihah.saya berminat sangat bekerje yang berkait rapat dengan kanak2 nie lagipun saya mempunyai pengalaman bekerja di taska.sekiranya ada ape2 informasi yang bekaitan dengan kerjaya ini,tolong email dekat saya yee...
fiaenorika_86@yahoo.com.my

Anonymous said...

Slamat pagi...saya sangat2 berminat berkerja dengan KEMAS. Saya dah habis belajar dalam Kursus Pentadbiran...jadi apa2 info untuk Jawatan kerani di KEMAS, sila hubungi saya di talian 013-5540024 atau emailkan saya info di babyren_tumbelina@yahoo.com. Terima kasih....

ida said...

Salam, saya ida dan saya berminat untuk bekerja di KEMAS. saya juga pernah mengikuti kursus ahlijawatankuasa (AJK) peringkat negeri pahang. sekiranya mempunyai apa-apa perkembangan boleh email sy.. airiesya@yahoo.com

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger