Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong Polis

jawatan kosong Polis

Written By dari admin: on Wednesday, March 18, 2009 | 4:01 PM

Iklan jawatan kosong Polis
Tarikh tutup 28 Mac 2009

Jawatan
Konstabel Sokongan Lelaki

maklumat lanjut jawatan kosong Polis


malaysiancareer.com
Share this article :

191 comments:

fiera said...

bila ada jawatan kosong polis untuk wanita?kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolanglah emailkan pada saya. ffierasweety@yahoo.com

amoi said...

same la dgn saya...if ada keluar jawatan kosong wanita,please laa email kan pd saya ke...
amoigurlz118@yahoo.com...saya dah lame tngu pengambilan polis wanita nie...thanks a lot...

Anonymous said...

sy jugak..sy berminat sgt dgn kerjaya polis..kalo ada keluar jawatan kosong polis wanita tolong email kan pd sy..terlalu minat dgn kerjaya polis ni...phere_83@yahoo.com..phere83@yahoo.com..time kasih..

ila said...

i pown same... Plz bg taw sy lau ada iklan polis k... sy minat giler ngan keje polis nie... t'utama lau bhgn jenayah mcm insp. Aliza kat dlm Gerak Khas tuh...
so... plz submit kat sy k... tq..

Anonymous said...

i pun same tau...i minat sangat dgn polis.nant kalau dah ada iklan untuk wanita nanti tolong emailkan dkt sy ok..happygurlzz8787@yahoo.com

ida said...

me too...jangan lupakan email pada saya jgk tau.mctoq@yahoo.com.

ida said...
This comment has been removed by the author.
zallmie_sempoi said...

kalau ada jawatan kosong dalam polis silakan email kat
zallmie_Sempoi@yahoo.com &
dayme87@yahoo.com.my

Anonymous said...

sy wani,saya pun meminati polis.
kalau ada pengambilan polis wanita tolong emailkn pada saya wani90_wah@yahoo.com

afika said...

emmm....saya pun...tapi nanti bila kuar pengambilan inspektor, tolong email kan pada saya eks...saya minat dan nak sgt jadi polis nie..
@ marvl_afika@yahoo.com

faizah said...

saya sangat berminat dengan kerjaya sebagai seorang anggota polis wanita,

tolong emailkan sebarang jawatan kosong polis ke alamat email faizahfahmi@yahoo.com

Terima Kasih atas kerjasama pihak tuan/puan

sharp said...

saya minat menjadi Inspektor Polis Malaysia. Sekiranya Jawatan Inspektor keluar, minta tolong laporkan kepada saya di
Sharptribe@yahoo.com

Jutaan Terima Kasih

Anonymous said...

hai... kalu ada jawatan kosong pasal pengambilan polis terutamanya inspektor polis tolong emailkan kepada saya ek kat achik1317@yahoo.com...minat sgt nk jd polis..n kepada kwn2 yg ada info pasal pengambilan tlg r share ngan sy...

Anonymous said...

hello...
jika saudara/saudari mempunyai sebarang info mengenai pengambilan inspektor polis,sila laporkan maklumat tersebut kepada saya dengan kadar yang segera di gabriel_lorez87@yahoo.com.
sekian,terima kasih.

Tegas,Adil dan Berhemah.

ija said...

kalau dah keluar borang pengambilan rekrut baru untuk jawatan konstabel wanita 2009,email sy ye..
cidieja_88@yahoo.com
terima kasih..

qiqi said...

ramai nyer yg berminat ye.
i pernah dapat surat panggilan temuduga utk jwtn konstabel wanita tahun 2007.sa far ramai saingan.may be ramai saingan yg buat i gagal dlm ujian fizikal.

da setahun i tggu pngambilan baru.
thn 2008 memang tiada pngambilan.
hrp sgt thn 2009 nie ade.
lagi pun pngambilan wnita bkn tiap2 thn.kalo ade pngambilan pon jumlah nyer ckit je.

Anonymous said...

KALAU ADA JAWATAN KOSONG POLIS WANITA SILA EMILKAN KEPADA SAYA merisss@yahoo.com

Anonymous said...

email me at mus_m7@yahoo.com if there have any vacancy for police inspector

tasya said...

kalau ader jawatan kosong utk polis wanita tlg emailkan pd sy yer..
mcc_tasya@yahoo.com.my
tq

Iz said...

Jika ada pengambilan ahli baru bagi polis konstable tlg emailkan pada saya rahafizmaslin@yahoo.com

محمد نازلي said...

klau ade temuduga jawatan inspektor polis...bole tlg emailkan dekat saya...nazliezzz@yahoo.com

Armie Natasha said...

kalo ada jawatan kosong bagi perempuan. jgn lupa ye.. email la sy kat bunga_856@yahoo.com

silvia said...

bila ada jawatan kosong polis untuk wanita?kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolanglah emailkan pada saya. danisdavid@gmail.com

Anonymous said...

Salam Jika ader jawatan kosong Inspektor polis atau konstable polis wanita boleh emailkan pd sy scoot_aima83@yahoo.co.uk

Anonymous said...

sy mau msuk polis.tp sy tdk tau bila ada pengambilan polis lelaki.email la d slash_rexx@yahoo.com.my

Anonymous said...

Tolong emailkan saya sekiranya terdapat pengambilan untuk jawatan Polis Inspektor wanita..tq..
email saya : mala_zain@yahoo.com

Anonymous said...

saya juga ama berminat menjadi seorang polis wanita. sekiranya ada iklan pengambilan polis wanita sila email kepada saya. terima kasih!
mumucow2009@hotmail.com

Anonymous said...

saya diana..saya amat berminat dengan kerja mencabar seperti polis tetapi saya pasti gagal untuk temuduga kerana BM di SPM saya tidak kredit.jika ada temuduga polis yang hnya mhukn PMR silalah emailkan kpd saya....sy dh lama menantikn jwtn polis ini.. daniamir89@yahoo.com

Anonymous said...

salam....saya dari sabah...klu ada pengambilan jawatan PDRM inspektor Boleh tak email ke radical_88@yahoo.com

errin errina said...

bila ada jawatan kosong polis untuk wanita??????
kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolanglah emailkan pada saya.
puterierrin.emogirlz@gmail.com

Anonymous said...

sy nk tyer bl borang polis utk jawatan konstabel keluar???
sy nk sngat jd seorng anggota polis..
sy dh cb 3 kali..
sy hrp thn ni sy dpt berkhidmat dgn PDRM...
please klu ad borang keluar bgth sy...
ni e-mail sy..
zul_joey18@yahoo.com

Anonymous said...

sy berminat ingin mnjadi slh seorang angota polis tapi tidak brpeluang klau ade iklan pengabilan polis wanita please email kn pd sy rose_lissa@yahoo.com
sy trlalu brharap tapi impian xkesampaian. thanks

yuci said...

sy pn minat gak polis nie..
klu ada pngambilan tlg email kt sy..
e_Qeysha@yahoo.com.

fariza said...

kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolanglah emailkan pada saya. feoz_88@yahoo.com
tq.

Anonymous said...

saya pown.. skrg duk menunggu je pengambilan tuk inspektor wanita.. naty kalo ada pengambilan emailkanlah pada saya.. or_kid07@yahoo.com

- amiyaa -

Anonymous said...

kalau ada pengambilan polis inspektor atau konstabel tolong emailkan pada saya.. klintito@gmail.com

Anonymous said...

tolong saya!!!saya dah tunggu jawatan kosong polis setahun lebih,saya juga sangat berminat untuk menyertai pdrm,jika ada jawatan kosong polis atau inspektor tolong email saya,terima kasih.

Anonymous said...

ini email saya:

yapyap1111@hotmail.com

tolong saya!!!saya dah tunggu jawatan kosong polis setahun lebih,saya juga sangat berminat untuk menyertai pdrm,jika ada jawatan kosong polis atau inspektor tolong email saya,terima kasih!!!

rahman said...

try

Naeem B Ag said...

JIKA ADA JAWATAN KOSONG POLIS KONSTABEL, SAYA BENAR-BENAR MOHON EMAIL KAN KEPADA SAYA DI Mdredzwan@yahoo.com

JUTAAN TERIMA KASIH DAN KERJASAMA PIHAK TUAN/PUAN AMAT SAYA HARGAI.

sUerAya said...

assalamualaikum warga pdrm.

saya sue dr kuching , saya sangat suka n teringin jadi angota polis sejak kecil dan sampai skarang.sekiranya ada kekosongan atau pengambilan untuk polis wanita dimana2 pun, tolong inform saya menggunakan email saya di bawah suez_ao@yahoo.com atau chut_power@yahoo.com . saya teringin sangat untuk telibat dalam pekerjaan ini.

sUerAya said...

asalamualaikum n slamat sejahtera..

sekiranya ada jawatan kosong untuk pengambilan polis wanita konstebal tolong inform kan saya menggunakan emai dibawah:

suez_ao@yahoo.com

terima kasih

Anonymous said...

boleh saya tahnya, bila ada pengambilan untuk polis wanta lagi????jika ada kekosongan, boleh tolong bagitahu saya tak???dan email saya di nanat_ona@yahoo.com.sebab saya mahu cuba apply untuk polis sekali lagi

terima kasih.

hungryxss said...

saya brminat hndak mnjadi polis...
bilakah borang untuk konstabel lelaki
keluar?kalau keluar send kt
hungryxss@gmail.com

lolan said...

kalu ada iklan jawatan kosong polis remind me at roland_ray@hotmail.com
tq

Anonymous said...

salam....
sy nk th bl borng polis akan keluar lg????
sdh 2 kl sy pg temuduga polis,tp ggl...
sy xkn pts asa slg ada jwtn ksong polis,sy akn trs mncb....
sbb itu cita2 sy sjk kecik lg...
sy hrp pihak tuan dpt bgth bl akn keluar lg borng polis kpd sy...
sy hrp sngat....
ni email sy(zul_joey18@yahoo.com)

kathy said...

sy pn bminat ni nk jd polis wanita..klu ada pgmbln tlg emailkn ke "gene_8860@yahoo.com"

azlan said...

ASSALAMMUALAIKUM KALAU ADA JWATAN KOSONG POLIS SILA HNTAR KE KUNRIRATA_LAN91@YAHO.COM.MY PLEZ

Anonymous said...

Bila ada jawatan kosong polis untuk wanita di Sabah? Kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolang emailkan pada saya.. Trima kc...lisadungkung@yahoo.co.uk

Anonymous said...

saya berminat menjadi polis,jika ada maklumat tentang pengambilan polis(lelaki) diraja malaysia,sila email kan kepada saya*(syam_1108@yahoo.com) -saya bersedia menunggu- **harap maklum**

Kesavan said...

I sgt minat dgn kerja polis.. I dah habis degree, jadi nak apply untuk inspector. tolong email saya kalau ada pengambilan untuk inspektor. email:kesavan9286@gmail.com

Anonymous said...

emilkan kat sy juga klu ade jawatan kosong polis bagi wanita.husnazai@yahoo.com.my

Anonymous said...

larat Ker nak kejar penjahat ....kan x pasal2 kena tembak.....huhuhuh.......keje yang ada kt malaysia pon bnyak yang cepat mati gak korang pilih......

Chris_zizi said...

sekira nya ada pengambilan polis wanita please email kan kepada saya chris_zizi@yahoo.com
saya sudah lama menunggu pengambilan polis wanita ini sejak tamat spm lagi saya menunggu pengambilan ini.. so saya berharap sangat ada tolong email saya kan kepada saya sekira nya ada pengambilan... thanks a lot..

lyne said...

kalau ada jawatan kosong polis wanita emailkan kepada saya di:aielyne@ymail.com..tima kasih..

Anonymous said...

tolong emailkan kepada saya sekiranya ada pengambilan polis wanita mr.pelnesher@yahoo.com TQ...

Anonymous said...

SALAM.if de jwtan kosg dlm perjawatan polis lelaki or prempuan bleh email kat sy,
aniesa88_cinta@yahoo.com.my

DPM3B said...

just send me an email fynNa25@hotmail.com klu ada kkosongan utk polis wanita.thanks

lis said...

please email to me if got new intake for wpi(women police inspector) or wpc( women police constabel) 2009 at : listulip@gmail.com,thanks in advance

Anonymous said...

please emel kt sy kalau ada jawatan kosong polis..
exertion_aaron89@hotmail.com thx

Anonymous said...

please hantar informasi terkini sekiranya ada jawatan kosong inspektor di tahun 2009.. Terima kasih.

Tommyhillsman@hotmail.com

komlla said...

hi, pls email me to if u have any police vacant, im really interest.
pls. thanks in advance..
komlla85@ymail.com
komll85@gmail.com

Anonymous said...

jika ada pengambilan polis bagi wanita...
sila email/inform kepada saya....
saya amat berminat dengan kerjaya ini....
*aimin_hulaballo91@yahoo.com
*kampungmurni@yahoo.com
terima kasih...

Anonymous said...

bila ada jawatan kosong nanti email la kat saya khaisara20@gmail..

tika said...

Assalamualaikum dan salam perpaduan.jika ad jwatan kosong polis lelaki or wanita, sy arap kerjasama tuan emelkan kepada sy,dialamat ini,tkah89_zal@yahoo.com.terima kasih

Anonymous said...

sekiranya ada pengambilan anggota polis sila email kpd saya....mering_86@yahoo.com.my

fara_lieya said...

minta emelkan if ada jawatan kosong inspektor polis........ adeq_cyber89@yahoo.com.my

Anonymous said...

kalau ada jawatan kosong polis tolongla emailkan pada saya
ren86_cute@yahoo.com.my

Anonymous said...

hi sy hanita. klu ada jawatan kosong polis utk wanita pls email to my hanitalydia_86@yahoo.com.my, 1oq.

Anonymous said...

akum..klu ada jawatan kosong polis wanita email la sy farisya_asyira@yahoo.com
atau h/p 0197863109

Anonymous said...

salam...klu ada iklan jawatan polis wanita emailkan pada saya ye nangdinas_20@yahoo.com.my...terima kasih...

Anonymous said...

salam...klu ada iklan jawatan polis wanita sila email pada saya ye....nangdinas_20@yhaoo.com.my...terima kasih...

Anonymous said...

Tolong inform gk kat sya yer jika jawatan inspektor dah bukak...

fyxhash@yahoo.com

...jutaan trima kasih

fadzlinda said...

sy ahli sukarelawan jpam (jabatan pertahanan awam malaysia) kursus asas siri 4 2009 dan sy juga ahli sukarelawan polis kursus asas siri 4 2009.sy skg bekeje sepenuh masa sebgai sukarelawan tetap pejabt.sy amat berminat untuk menjadi polis.sila emailkn pada sy di
linda.joker@yahoo.com dan
fadz_lindakiut@yahoo.com

Anonymous said...

saya pun mcm tu jgak....
sbenarnya saya dh lama meminati untuk berkhidmat bersama anggota polis nie...tp stiap kali saya pg cuba,sya tak tahu mcm mane cara anggota mengukur lilit dada kerana bila pakngah saya mngukurnya sndri pakngah sye dapati ukur lilit dada sya lepas sperti mne yg polis minta...saya amat kecewa skali...pakngah sye jga seorg anggota polis yg berkhidmat di kedah...jd klau dh keluar jwatan kosong tlg emailkn kpd sye ismarizal_ajip@yahoo.com sye berharap sgt agar sya akan dpt....krna di kg sye sndri ramai penagih2 malah semakin berleluasa....jasamu amat aku harapkn....

Anonymous said...

Bilakah PDRM membuka peluang anak2 muda terutama sekali untuk polis wanita? jika pihak PDRM berbudi, tolong la email kan kepada saya. que_91@hotmail.com

Anonymous said...

hello...harap dapat maklum balas sekiranya ada pengambilan polis wanit...plzz...email kan say ya.mr.pelnesher@yahoo.com

emo_VamP@cuLlen said...

kalau dah ada iklan untuk wanita nanti tolong emailkan dkt sy
as_emoblood@yahoo.com

Anonymous said...

tlong email saye jika ada pengmbilan polis wanita...saye pnah pegi utk temuduga konstabel wanita di kem PGA cheras tp x der rezeki lg...harap sye diber peluang skali lg utk mencuba.....
email sye lynda_rose88@yahoo.com.my

Anonymous said...

tlong email saye jika ada pengmbilan polis wanita...saye pnah pegi utk temuduga konstabel wanita di kem PGA cheras tp x der rezeki lg...harap sye diber peluang skali lg utk mencuba.....
email sye lynda_rose88@yahoo.com.my

dafeena12 said...

bila lagi ada pengambilan untuk jawatan polis wanita..??kalau dah ada,tolong emailkan pada saya k..dafeena12@yahoo.com...teringin sangat nak cuba..lama da tnggu..

mybizsuccess said...

ahhh ingt korang je nk apply..aku pun nk...
bile kuar lagi permohonan 2010..tok lelaki..heheeh
so..kalau ade leh ar send.. ari tu dah terlepas daa..adesss
kalau ade email yea..
aredip8850@yahoo.com..tq ur all

Anonymous said...

ada apa2 info tentang temuduga terbuka polis? tak kire la wanita ke lelaki ke dlm mase terdekat ni?
kalau ada emel sy gak k! tq
eanny2@yahoo.com

Anonymous said...

minta baik budi tuan,jika ada pengambilan di dalam pdrm,,sila email pada saya.areizmada@yahoo.com,terima kasih

abg_an said...

bilakah ada pengambilan baru untuk jawatan inspaktor polis......?

mi_mek said...

jika ada jawatan kosong polis (lelaki) di sabah sila email ke me2kmi2@yahoo.com
trima kasi...

silver said...

SILA EMAILKKAN KEPADA SAYA JIKA ADA PENGAMBILAN POLIS LELAKI, DI silversebastian89@yahoo.com SAYA AMAT BERMINAT DI DALAM DIDANG SEBEGINI YANG LASAK & MENCABAR, HARAPAN YANG TINGGI UNTUK DAPAT BERKHIDMAT DALAM BIDANG KEPOLISAN. THANKS A LOT...

Jazz said...
This comment has been removed by the author.
Jazz said...

is there any new konstabel intake in march? I already missed august 31th new konstabel intake Please let me know if there is a new intake soon..Thank You.. kaixuan1987@hotmail.com or sms me also can. +6012-3955482

Anonymous said...

saya juga berminat ingin menjadi salah seorang anggota polis... jika ada kekosongan jawatan sila emel saya hunnybunnybear86@ymail.com

Anonymous said...

aku pon nak wei.... email kat sy kalu ada pengambilan utk pegawai... aku pon dah lama menunggu pengambilan... tolong yea.. email kat sy: afiq_dcc@yahoo.com
tq fwens....

Anonymous said...

pls email to my email bala_0420@yahoo.com kalau ada pengambilan inspektor


10Q

aboy said...

asssalamualaikum......

saya firdaus, 26 tahun, dari kuantan ingin memohon jawatan polis (konstabel).
saya harap tuan/puan dapat membalas maklum pada saya.
e-mail: fird3036@gmail.com

e-one said...

AS"KUM..:) SY NK TAU BILE ADE PENGAMBILAN KONSTABLE POLIS UNTUK TAHUN 2010...:) KALAU ADE BOLEH TAK SY MINTA JASA BAIK ANDA UNTUK E-MAILKAN KAT SY DI EONE_BOB@YAHOO.COM BILA DAN TARIKHNYA...:)TERIMA KASIH:)KERJASAMA ANDA AMAT SY HARGAI...:) WAS"SALAM

Anonymous said...

sy minat sangat2 kerjaya dlm pasukan polis...bila ada jawatn kosong polis untk 2010 lelaki?lau ada email kt sy Amir_ANC@yahoo.com..... harap sngt2...tq

lee san said...

jika ada kekosongan jawatan dalam pdrm,sila maklumkan saya di alamat email lisa_yeo@yahoo.com kerana saya berminat untuk menyertai pasukan ini...terima kasih...

lee san said...

jika ada kekosongan konstabel perempuan pdrm,sila maklumkan saya melalui email/hubungi saya.saya berminat untuk menyertai pasukan ini.terima kasih

Anonymous said...

JIKA ADA JAWATAN KOSONG POLIS KONSTABEL, SAYA BENAR-BENAR MOHON EMAIL KAN KEPADA SAYA DI pair_lung@yahoo.com

JUTAAN TERIMA KASIH DAN KERJASAMA PIHAK TUAN/PUAN AMAT SAYA HARGAI.

orangepish said...
This comment has been removed by the author.
orangepish said...

hi...

bila agaknya jawatan inspektor polis wanita akan dibuka untuk thn 2010.. jika da buka..please be inform me at jan.1005_69@yahoo.com... coz mmg minat sgt.thanks and regards.

Anonymous said...

askum dan salam 1 malaysia.......tolong emailkn syer kalu ader iklan jawatan kosong polis lelaki..sekian terima kasih..barlianta@gmail.com

vanie said...

selamat petang.... klu ade jawatan kosong polis wanita tlg emailkan.. dah lama sy tggu utk jawatan ini..
sekian terima kasih...

vanie said...

selamat petang.... bla ade jawatan kosong untuk polis wanita tolong emailkan pada saya... dah lama saya menanti untuk peluang ini... rvany_18@yahoo.com
sekian terima kasih...

yong tahirah said...

saya minat sangat nak masuk polis tapi x dapat2.kalau ada pengambilan polis wanita tolong emailkan pada saya.manja13389@yahoo.com.my

Anonymous said...

u all niyh..
ce u all usha cre len..
xkn la thats guy nk anta st prstu jwtn kosong 2..
u all kne rjin la bce pper o trun ipd tnye dowg sndri......

Anonymous said...

roy said...

salam,
dr mne sy nk dpt kn borang 'appication' utk dafdar masuk jawatan konstabel?

karthi_sirazone@yahoo.com

tima ksh.

karthi_sirazone said...

roy said...

salam,
dr mne sy nk dpt kn borang 'appication' utk dafdar masuk jawatan konstabel.

tima ksh.

Anonymous said...

if ade kekosongan terbuka untuk polis wanita tolong inform ke saya..saya minat sangat jadi polis..ni email sy..
ysl_zack@yahoo.com

mey92 said...

hye..saya sangat minat menjadi seorang anggota polis..jika ada penggambilan polis wanita tolong emeilkan pada saya. wong.cute56@yahoo.com

waniey said...

askum,sy wani..sy amat meminati kerjaya polis..sy happy blew ketua polis ktew tahunn ni 20% anggota polis wanita di perlukan dlm pdrm..tp mcmna sy nk dptkan borang nya ye?klu blh tlg email kan pd sy and tunjukkan cara utk sy memohon pekerjaan tersebut..
qaseh_terluka@yahoo.com

Anonymous said...

SALAM...SY WANA..IF ADE IKLAN TENTANG JAWATAN KOSONG INSPEKTOR POLIS LELAKI @ WANITA TLG EMAIL PD SY..SY NAK TAHU SGT9..
first_love88@rocketmail.com
TERIMA KASIH... :)

djrash86 said...

kalau ada jawatan kosong untuk inspektor sila e mail saya di djrash86@hotmail.com

siti said...

Morning all.

If there any advertisement regarding intake of POLIS please let me know at siti_gegurl@yahoo.com.my.Thanks.

Miss R said...

lau adew jawatan kosong tok polis plez inform me k...
rozyila@yahoo.com

Anonymous said...

inda_sky02nov
minta tolong inform kat saya jika ada kekosongan polis wanita 2010

Anonymous said...

Jika ada pengambilan konstabel wanita 2010 sila hungi saya..Saya berminat untuk menyertai pasukan ini..Terima kasih..sila e-mail saya:isisgloria_88@yahoo.com

suren said...

bila ader iklan untuk pengambilan
inspekter minta emailkan saya... terima kasih
sanakya_athi@yahoo.com.my

Eira Edora said...

SaLam..
Emailkn pd sy kalau pengambilan polis keluar k.
'PERMPUAN'
TQ
nurzahirazolmaldi@yahoo.com
(fb,fs,ym)

Anonymous said...

bile ada temuduga utuk kerjaya polis?saya terlalu berminat dengan kerjaya polis ini... klu ade pengambilan polis tolong email kn pada saya.shahrizanshah@ymail.com

yana said...

Salam Sejahtera.. saya nak tahu tahun 2010 ada lagi tak PENGAMBILAN JAWATAN KONSTABEL SOKONGAN.. bila borang permohonan akan dikeluarkan.. sebarang maklumat emailkan saya di alin_thumbelina83@yahoo.com.my..
terima kasih.

Anonymous said...

saya lepasan dip dan berminat menyertai pasukan polis.jika ada pengambilan untuk wanita, tolong email kn pd sy ke lavender_7474@yahoo.com...thanks

elly said...

salam...
saya sangat berminat dengan kerjaya polis...kalu ada jawatan kosong tolong tolong emailkan ke alamat email sy
"aqylah85@yahoo.com"

naa azian said...

sja jerk nk tlg kwn...dia mnt bnr nk jd plis nie...tp x jga dpt2...so,jklau ad r kksgan...pls r inform2 kmi d cnie...tengkuhalynaa@yahoo.com

ROBIAH BINTI AHMAD said...

jika ada jawatan kosong polis wanita sila e-mailkan kepada saya ruby88lawnbowls@gmail.com

ROBIAH BINTI AHMAD said...

jika ada jawatan polis wanita e-mailkan pada saya ruby88lawnbowls@gmail.com

Anonymous said...

berminat gak ngan kerjaye polis ni, t bile kua jawatan kosong untuk pempuan , email kat saya k.... mizamila@yahoo.com
thank you

edmu said...

bila ada pengambilan polis perempuan??? pliz..sila email saya ke edmu07@yahoo.com..

NURULAMIRA said...

SAYA PUN NAK JADI POLIS JUGAK,KALAU ADA JAWATAN KOSONG UNTUK WANITA,TOLONG EMAIL KAN PADA SAYA... miey_ra90@yahoo.com

Anonymous said...

salam...kalau ade keluar jawatn kosong polis wanit plz emailkn pd sye
sinarkembara@yahoo.com.my @
sinarkembara90@gmail.com

Anonymous said...

hei....kalau ada pengambilan polis wanita tolong e-mailkan pada saya....ziuque@yahoo.com
thankx

nazira said...

klu da information tntng pngmblan polis.inform me k. at dam_ierazs@yahoo.com

ayu said...

saya sangat berminat nk jd polis wanita.. sy harap sgt2 tercapai cita2 sy ni . bila ada pengambilan polis wanita lagi?? kalau ada tolong email kpd sy, yuen8789@yahoo.com

Anonymous said...

saya pon jadi polis...klu ader ape2 jawatan kosong dalam pdrm...ples email sy ekk
zaini890509@yahoo.com

Anonymous said...

saya pon nak tahu pengambilan bile lagi dibuka. tapi untuk lelaki lah,,,terlepas lah.......pleaseee email kat saya watie2402@yahoo.com

Gumar said...

email me at gumar_1510@hotmail.com if there have any vacancy for police inspector, thanks.

Gumar said...

email me at gumar_1510@hotmail.com if there have any vacancy for police inspector

lala said...

inpom r kt gua..gua nk jd inspektor!! monkeystreet73@yahoo.com

Anonymous said...

sy jugak...kalu ad pengambilan polis wanita email sy...maizatul_2011@yahoo.com

Anonymous said...

kalau ada pengambilan polis wanita tolong emailkn pada saya zmaamor@gmail.com

~Shaz Life~ said...

if ade intake tuk lelaki& wanita..pls let me know gak..email to
manje_1187@yahoo.com

marlissa bt rambli said...

pleas email for me went konstebal wanita ada terbuka...saya bminat sgt nak jd polis dr kcil smp skrg nie..tolong email kan saya...

Anonymous said...

erm sya pn berminat mjd anggota polis.saya dh pergi tmuduga polis tp mereka kta tgn sya lentik.mereka sruh sya pergi tmuduga next time..
andai ada pengambilan polis wanita xkra tetap or sukarelawan tlg emailkn pd sya iaitu
budakpink86@yahoo.com.my

kathyann said...

bila ada jawatan kosong untuk wanita.. kalau ada iklan pengambilan polis wanita tolonglah emailkan pada saya coz saya sangat meminati polis.... ataupun hubungi nombor saya di 0145505087.....

aina nabilah said...

bila intake konstabel perempuan kuar?sy brminat nk sertai pdrm..
if dh kuar sila email sy..asfanadiladila@ymail.com..tq

Anonymous said...

tolong email kt email sy klu ada pgmbln polis nti di email ni : melkeykopz@yahoo.com

orkid89 said...

saya ain dr alor setar.saya nk tahu bla intake untuk polis wanita?tak kiralah samada inspektor/konstabel?saya minta jasa baik pihak en/cik tlg emailkn pd saya bla ada intake utk polis wanita...kerjasama pihak en/cik saya dahulukan dgn ucapan trima kasih.Disini saya sertakan email saya orkid89@yahoo.com

Anonymous said...

kalau ada jawatan kosong ker atau temuduga terbuka polis jgn lupa email sy
norehanninie@yahoo.com
sy memng minat polis...

eriesha said...

kalau ada pengambilan polis wanita tolong emailkn kat eriesha@ymail.com

eriesha said...
This comment has been removed by the author.
ain said...

saya berminat menjadi polis seperti bapa saya..jika ada kekosangan jawatan polis untuk wanita tolong emailkan kepada saya firsya_5112@yahoo.com.my

Anonymous said...

sy seorng dri anggota sukarelawan polis..sy nak memohon ke jawatan konstabel polis..atau pon ke konstabel sokongan..bla iklan akn kluar erk??...iklan kluar tlong email kn erk..stailoxmilo@yahoo.com...

ejay santiagosh said...

salam saya sangat bercita-cita untuk menjadi salah seorg anggota polis.Jika ada pengambilan baru sila emailkan kepada saya.
ejay_santiagosh@yahoo.com

Anonymous said...

bieybiey_iz@yahoo.com
saya ingin menjadi konstabel wanita..tetapi saya tidak tau cara memohon

myra said...

Hello..
saya amat meminati bidang polis.
saya mahu jd seperti ayah saya yang kini berkhidmat sbg Polis Diraja Malaysia.saya mahu mengikuti jejak beliau.saya kelulusan diploma.saya ingin tahu bilakah pengambilan polis wanita.tolong emailkn pada saya jika terdapat kekosongan at..
myraGurlzz@yahoo.com.my
terima kasih
")

vicky wong said...

hai.... saya b'asal dari sabah... b'bangsa cina... nama saya vicky... nak tanya nie bila ada p'gambilan polis wanita, dah lama saya tunggu nie, yang ada cuma polis lelaki je.... kalau ada tolong call or sms bagitahu 0168026739..... terima kasih banyak2

Anonymous said...

asslammualaikom...sya mardiyah dari johor bharu..saya ingin mengetahui tarikh temuduga terbukan polis di daerah johor bharu,johor..jika ada temuduga terbuka tersebut,harap pihak anda dapat memaklumkan perkara itu.emai:mar_mardiyah@yahoo.com
terima kasih...

asz said...

bila ada pengambilan polis wanita..please email saya..atiey_asz@ymail.com...saya amat meminati kerjaya polis..saya dh lama tunggu pengambilan untuk polis wanita..harap impian tercapai nanti..thanks..

geovie said...

Please inform me if there is a vacancy for female police officer.
geovielee@gmail.com

Many Thanks!

lizawati said...

Jika ada pengambilan kerani untuk PDRM sila emailkan pada saya lizawati_n@yahoo.com

Anonymous said...

polis wanita d perlukan atau kerani di PDRM add Iz_cu89@yahoo.com.my

Anonymous said...

saya mana2 saja...polis penjara, polis trafik,atau apa2 sj asalkan polis namanya... sjk kecil minat polis... email sy mr.baby_ryan90@yahoo.com.. tolong la sya kali ni..

zety said...

akum..hy..bila ada pengambilan tuk konstbel wanita..if ade pliz email me at.. lovey_dovey_room@rocketmail.com

salmah said...

sye sngt minat untk masuk polis..
bila kemasukan rekrut polis wanita??
nnti email kt sye klu de tuk kemasukan rekrut tuk wanita..

ainul said...

saya jugak...lau ada keluar jawatan kosong lagi untuk polis wanita plez sent me email kat saya untuk memberitahunya
ainul_h16@yahoo.com.my

Anonymous said...

assalamualaikum dan salam sejahtera,klu ada kekosongan dalam polis wanita sila la email kpada sy sueritzsue@gmail.com sy ingn sngt mngikuti lathan polis ni no.sy 0109436820

Anonymous said...

assalamualaikum dan salam sejahtera,klu ada kekosongan dalam polis wanita sila la email kpada sy sweetgirlz_mylurve@yahoo.com

Mr.Ash said...

request for Inspector intake
the.magnesia@gmail.com

Anonymous said...

if ada jawatan kosong utk konstabel lelaki tlg la emailkn pd sy ye... emanizcayunk@yahoo.com

syawaliah said...

ASALAMUALAIKUM KALAU ADA PENGAMBILAN POLIS WANITA TOLONG BERITAHU SAYA. . D EMAIL SAYA
SYAWALIAH_LIA@YAHOO.COM
TERIMA KASIH

solihin ramli said...

saya berminat dengan kerjaya polis.
sila emailkan kepada saya ke..
solihin.ramli@hotmail.com

Anonymous said...

kalau ada iklan untuk pengambilan polis wanita,t tlg emailkan pd saya..shaz_izlin@yahoo.com
TQ

Anonymous said...

bila ada jawatan kosong polis untuk wanita?kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolanglah emailkan pada saya.
shaz_izlin@yahoo.com

joe said...

bila ada jawtan kosong polis untuk lelaki..??
klu ada bka pngambilan..
tuan/puan boleh emaik kepada sy eyla_joe@yahoo.com

Anonymous said...

tlg email sy jika ada pengambilan polis wanita.awanafzaniza@yahoo.com.tq

Anonymous said...

tolong bagitahu saya bila pengambilan konstabel polis wanita. tolong e-mail pada saya...vellentina07@yahoo.com. atau hubungi saya 0194532237.

Anonymous said...

bila ade jawatan kosong wanita?saye berminat sgt dalam bidang polis....
..saye juge wakil sukma dalam mnembak...saye mempunyai sijil2x menembak wakil sekolah,negeri dan kebangsaan..saye juge ade pngalman serbe sdikit dlm polis..tolong emailkan pada saye ayuminaeychi@yahoo.com

Anonymous said...

For All Information;
Saye Nurul dari Ipoh,,,dari tahun 2008 sy tggu pengambilan konstabel wanita tp tiada sbrang pengambilan,,,sy harap pihak atasan keluarkan satu sesi untuk pengambilan polis wanita,,,,sy meminati kerjaya nie untuk mengikuti jejak langkah ayah dan abang sy,,,if ade pengambilan please emailkan pd sy,,, princess_echin@yahoo.com

Unju07 said...

salam..sye nak tanye bile pengambilan p0lis perempuan?? kalu ade t0l0ng emailkan kat sye yerk?? missjue_07@yahoo.com maceh... kerjasama pihak anda amat saye hargai:)

muhammad azhar said...

salam
saya ingin tahu..bilekah temuduga bagi jawatan konstabel sokongan akan dibuka??
saya amat berminat menjadi salah seorang anggota polis diraja malaysia...
sebab itu adalah cita-cita saya sejak dibangku sekolah lagi...
saya harap pihak tuan/puan dapat e-mailkan kepada saya jika temuduga itu dibuka di rescuepb88@yahoo.com
segala jasa baik dan kerjasama dari pihak tuan/puan amat saya hargai....
sekian...
terima kasih.
salam 1malaysia

Anonymous said...

kalau da pengambilan polis tolong info kepada saya ya...tolong e-mailkan pada saya kambingbiru88@yahoo.com

♥Zeandria sLy♥ said...

bila ada jawatan kosong polis wanita? kalau dah ada iklan pengambilan polis wanita tolonglah emailkan saya.. saya minat sangat dengan kerjaya polis,tp saya selalu miss iklan tu..xtau bila ada pengambilan. kalau ada pengambilan baru tolonglah emailkan saya .

babybee_8389yahoo.com

thanks a lot....

Anonymous said...

bila ade jawatan polis lelaki,lau ade tolon emailkan kat sy k areez_prince92@yahoo.com ...................tq

Anonymous said...

Assalamualaikum...
bila ada pengambilan polis lelaki??? tolong maklumkan pada saya pada e-mail.kambingbiru88@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum... saya bekas graduan lepasan diploma julai 2009ingin memohon jasa baik tuan/puan memaklumkan kepada saya di talian telefon bimbit saya 0136363328/ 0174898274 atau mengemailkan terus ke nazmyra8@yahoo.com. sekiranya terdapat kekosonngan jawatan Polis diraja Malaysia (PDRM)bagi pengambilan wanita. TQ

'BERKHIDMAT UNTUK NEGARA'

raja said...

nama saya raja,18 tahun..........nak menjadi polis ialah cita cita saya.........tolongla tuan/puan bagitahu saya jika ada borang intake polis keluar.......(0197536786)no telefon saya.........

kama said...

salam

mohon emailkan sy tarikh pengambilan konstabel lelaki 2011

tang_jong@yahoo.com.my

tkasih

kama said...

salam

mohon emailkan sy tarikh pengambilan konstabel lelaki 2011

tang_jong@yahoo.com.my

tkasih

Anonymous said...

bila pulak yew pengambilan polis wanita? utk 2011...
klu ada sila emailkan pd sy yew........
dh lama sy nk sertai PDRM ini...
suzalizamatrepin91@yahoo.com.
thanks

Anonymous said...

SALAM SATU MALAYSIA

Saya amat mengharapkan keprihatinan seseorang yang sudi emailkan saya jika ada kekosongan dalam PDRM(Konstabel lelaki) bagi tahun 2011..........
e-mailkan saya ke putasnennagadaran@yahoo.com atau putha_thasini@yahoo.com.....

TERIMA KASIH ATAS KEPRIHATINAN ANDA

Anonymous said...

jika ada ketn kosong utk polis..bgtau sy k.. norrah_razak@yahoo.con

Anonymous said...

jika ada jwtn kosong utk polis wanita sila email sy.. norrah_razak@yahoo.com

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger