Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong HUKM

jawatan kosong HUKM

Written By dari admin: on Sunday, March 22, 2009 | 8:14 AM

Iklan jawatan kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia
Tarikh tutup 9 April 2009

jawatan-jawatan yang ditawarkan ialah

1-PEGAWAI SAINS C41
2-PEGAWAI TADBIR N41
3-PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S41
4-JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN U29
5-JURUTEKNIK PERUBATAN U19
6-JURUTEKNIK J17
7-PEMBANTU PERPUSTAKAAN S17
8-PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM S17
9-PEMBANTU AKAUNTAN W17
10-TUKANG K3 R9
11-PEKERJA RENDAH AWAM R1

Borang yang telah lengkap diisi hendakah sampai kepada

Ketua Penolong Pendaftar Kanan
Jabatan Sumber Manusia
Tingkat 2, Komplek pendidikan Perubatan
Canselor Tengku Jaa'far
Pusat Perubatan Universiti KebangsaanMalaysia
Jalan Ya'cob latif, Bandar Tun Razak
56000 Cheras Kuala Lumpur

Iklan lengkap jawatan kosong HUKM

borang permohonan

malaysiancareer.com
Share this article :

9 comments:

ainifit said...

susahla nk msuk website hukm ni...............

cisqo87 said...

tak boleh pon nak masuk...ade link lain?

Anonymous said...

macam mana nak masuk web hukm ni ha?

Anonymous said...

clik je LINK untuk job details yg owner web nie bagi..aku masuk senang jer beb.

Anonymous said...

wei, cmner nk msuk web ni...???
xdpt pn...!!!

muhammmad asraf said...

tnet ko lembp kot....tukar y br la line tnet

nur said...

assalamualaikum..boleh saya tahu bila kah HUKM akan membuat pengambilan baru?dah hampir setahun saya tunggu2 iklan jawatan kosong untuk JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN(U29)saya bimbang jika terlepas lagi...

Anonymous said...

dah byk kali mencuba tapi tak pernah dapat pun

Anonymous said...

ada sp tahu jawatan juruteknologi makmal perubatan di HUKM dh buka ke blm, dh dekat 1abad ni tnggu..

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger