Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong SPA

jawatan kosong SPA

Written By dari admin: on Saturday, February 21, 2009 | 8:03 PM

Iklan jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia
tarikh tutup tidak dinyatakan

Jika anda seorang Warganegara malaysia yang fasih berbahasa mandarin dan dialek Bahasa Cina lain serta berminat dalam urusan penterjemahan di mahkamah, anda adalah dipelawa memohon jawatan Jurubahasa (bahasa Cina) Gred L17

-syarat kelayakan adalah seperti berikut

- SPM atau STPM dan
-Lulus Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu dan ujian Lisan di peringkat SPM dan
-Kepujian Bahasa Inggeris di peringkat SPM

Permohonan secara on-line boleh dibuat di laman web SPA:
www.spa.gov.my

sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi Puan Wan Rosliza Binti Abdul Rashid di talian
03-88856250 atau emel di rosliza@spa.gov.my

malaysiancareer.com
Share this article :

1 comments:

erdanengteena said...

hai...saya ingin sangat nak kerja ngan gov ni.result setakat spm..tu pun dulu malas belajar tak berapa ok...tapi mempunyai kelebihan yang jarang ditemui.Saya fasih berbahasa mandarin,boleh menulis,membaca dan juga bertutur dengan baik sekali.Bukan saya pandai bertutur dengan baik,saya juga boleh menyanyai dalam pelbagai lagu cina..harap-harap saya diberi peluang lah untuk interview untuk kerja ni.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger