Jawatan kosong terbaru :
Home » » jawatan kosong KKM

jawatan kosong KKM

Written By dari admin: on Monday, October 6, 2008 | 4:10 PM

iklan jawatan kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia
tarikh tutup 17 oktober 2008

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa memohon untuk mengisi
kekosongan jawatan tetap bagi Kumpulan Perkhidmatan Sokongan di Jabatan
Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

jawatan yang ditawarkan

(A). Atendan Kesihatan Gred U3
(B). Pembantu Am Pejabat Gred N1

lihat disini untuk maklumat jawatan kosong KKMShare this article :

10 comments:

elizabeth said...

salam sejahtera kepada yang berkenaan,jika ada jawatan kosong KKM,sila maklumkan kepada saya,terima kasih.

Anonymous said...

saya lepasan diploma in healthcare di sebuah institusi pengajian tinggi swasta.jika terdapat kekosongan yang bersesuaian dengan kelayakan saya sila hubungi saya di no 0172394227.terime kasih.

zuraidah said...

saya zurra, saya lepasan sijil teknologi maklumat di sebuah kolej komuniti mas gading kerajaan,kuching. saya sudah banyak mengisi borang secara online tetapi tidak di panggil intervew sampai sekarang,kalau ada jawatan kosong yang bersesuaian denagan kalayakan saya sila hantar emel kepada saya zurratai_86@yahoo.com.

zulinda said...

Ocha_86
slm sejahtera..kpd sesiapa yg berkenaan, jika tedapat jawatan kosong yang bersesuaian dengan saya @ dengan kelayakan saya sila hubungi saya di no 0127854421..Terima kasih..

Anonymous said...

Salam sejahtera. Saya Sallehhudin ingin tahu,sekiranya ada jawatan kosong di kementerian kesihatan Kluang bolehlah hubungi saya di email sallehdean@yahoo.com atau lelefon saya di hp no 0127042059. Saya masih bertugas disyarikat swasta sebagai penyelia. Tidak kiralah jawatan yang diberi adalah tukang masak atau pun driver. Saya terima sahaja janji kerja yang di beri berkat dan halal.

asri said...

saya asri, saya lepasan sijil teknologi maklumat di sebuah kolej ilp ledang . saya sudah banyak mengisi borang secara online tetapi tidak di panggil intervew sampai sekarang,kalau ada jawatan kosong yang bersesuaian denagan kalayakan saya sila hantar emel kepada saya asri_riez@yahoo.com.

http://asrirayrock.blogspot.com

mala said...

salam sejahtera...saya normala berumur 22tahun....saya berpengalaman dalam pembantu pejabat...saya harap pihak tuan puan dot memberi peluang ini kepada saya...saya berminat untuk pembantu am pejabat...sila hubungi saya di talian 0192067572...TQ

mala said...

salam sejahtera...saya normala dan berumur 22tahun...berpenagalam dalam pembantu am pejabat...sila huubungi saya di talian 0192067572..terima kasih dan saya harap pihak tuan puan dapat pertimbangkan...

shahruddin bin mohsin said...

Asalamualaikum dan salam sejahtera.Saya shahruddin bin mohsin ingin tahu,sekiranya ada jawatan kosong di kementrian kesihatan muar atau hospital muar bolehlah hubungi saya di emel boy.boys82@yahoo.com.my atau boyjds@yahoo.com.my.Atau no hp saya 0176352071.saya masih bertugas di pejabat kesihatan kota tinggi johor sebagai pekerja rendah awam R1.tidak kiralah jawatan yang di beri adalah atendan kesihatan U3 atau pun pemandu R3.Saya terima sahaja janji kerja untuk menampong keluarga di kampung.jasa tuan saya di kenangkan.Saya mahu mengundur diri sekian terima kasih.asalamualaikuam.

sanie said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.kepada yang berkenaan di kkm,saya amat berbesar hati sekiranya tuan2 @puan2 sudi memaklumkan kepada saya sekiranya ada kekosongan jawatan di kkm batu pahat@ kluang untuk jawatan pemandu, atendan kesihatan,pekerja awam @ apa saja jawatan dikkm.isian secara online sentiasa saya semak walaupun panggilan temduga tidak pernah saya terima.Disini saya saya sertakan no tel 017-7540473 dan sanie75@streamyx.com untuk email saya . sekian, ribuan terima kasih..

 
Support : Creating Website | Johny Template | Maskolis | Johny Portal | Johny Magazine | Johny News | Johny Demosite
Copyright © 2011. Jawatan kosong kerajaan & swasta - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website Inspired Wordpress Hack
Proudly powered by Blogger